Imaginarium

  • Geschrieben am
  • 0
Imaginarium

Bij Imaginarium Festival op zaterdag 22 augustus 2015 vind je een park vol muziek, entertainment en koopwaar. Maak zelf deel uit van het Imaginarium.

Bij Imaginarium Festival op zaterdag 22 augustus 2015 vind je een park vol muziek, entertainment en koopwaar. Maak zelf deel uit van het Imaginarium.
Na twee succesvolle edities vindt op zaterdag 22 augustus voor de derde keer het Imaginarium Festival plaats in park Vijversburg. Je kunt de hele dag genieten van het leukste, fantasierijkste festival van Friesland tussen de oude eiken in het sfeervolle park. Op het festival is van alles te beleven: van live muziek, een ambachtelijke markt, lekker eten tot boogschieten en zwaardvechten. Het kijken naar de prachtige kostuums maakt het festival ook zeker de moeite waard.

Tussen 10.00 en 19.00 uur biedt het Imaginarium een podium voor alles wat met fantasie en creativiteit te maken heeft. Je vindt er elfjes en trollen, maar ook draken en steampunk. Het thema dit jaar is “Movies”. Professionele en amateur cosplayers als the Aviator crew lopen rond in de meest fantastische zelfgemaakte kostuums. Voor bezoekers is er dit jaar een kostuumwedstrijd met een leuke beloning voor de mooiste en de meest creatieve outfit.

Doe mee aan een workshop boogschieten, dans op de muziek, eet een overheerlijk knobibröd of kom verkleed en geniet nog intenser!

Kommentare

Sei der erste der einen Kommentar schreibt....

Schreibe einen Kommentar
* Ihre E-Mail-Adresse wird nicht veröffentlicht.
* Pflichtfelder

Produkt
der Woche

Mei aanbieding

Fragen?
+31 (0)613456447

An jedem Werktag von Montag / Freitag
9.00 bis 17.00 Uhr
✓  Schnelle Lieferung!
✓  Einzigartige Produkte!
✓  Viele Zahlungsarten!
✓  Alles auf Lager
✓  Immer verfügbar!