Firstlook Festival

  • Geschrieben am
  • 0
Firstlook Festival

Vanaf vrijdag 9 oktober is het zover, een nieuwe editie van hét jaarlijkse gaming-event van de Benelux: Firstlook Festival 2015. Wat voorheen een kleinschalig evenement was met 1500 bezoekers, is nu uitgegroeid tot een uitverkocht festival voor 20.000 man in de Jaarbeurs.

Zoals gebruikelijk zullen de nieuwste games, gadgets en hardware getoond worden aan de Nederlandse en Belgische gamers! Toch zal het gaming-event ten opzichte van afgelopen jaren een iets andere insteek krijgen.

Firstlook Festival 2015 voegt naast alles wat we van het evenement gewend zijn, een aantal toffe elementen toe, waardoor het festival een zeer gevarieerd aanbod heeft. Er zijn daarom een hoop dingen die wij dit jaar kunnen en mogen verwachten van het Firstlook Festival 2015. Wij zetten de belangrijkste verwachtingen voor jou op een rijtje!

Firstlook Festival 2015 is voor het eerst een 3-daags evenement

Firstlook heeft de in de loop der jaren een flinke groei doorgemaakt. De eerste editie in 2008 was het gaming-event een stuk kleinschaliger. Het vond plaats in de Westergaspubliek in Amsterdam en het trok ongeveer 1500 bezoekers.

In de loop der jaren is Firstlook zo uit de kluiten gewassen, dat het event dit jaar voor het eerst tot een driedaags festival is omgetoverd. Het evenement vindt plaats op 9, 10 én 11 oktober.

Het event bevindt zich tegenwoordig in de jaarbeurs, die een veel grotere capaciteit biedt dan de vorige locatie. Ondanks dat de focus natuurlijk ligt op de nieuwste games, hardware en gadgets, kun je op Firstlook 2015 een breed en gevarieerd programma verwachten. Er zijn verschillende middag en –avondprogramma's, dus voor ieder wat wils!

Kommentare

Sei der erste der einen Kommentar schreibt....

Schreibe einen Kommentar
* Ihre E-Mail-Adresse wird nicht veröffentlicht.
* Pflichtfelder

Produkt
der Woche

Mei aanbieding

Fragen?
+31 (0)613456447

An jedem Werktag von Montag / Freitag
9.00 bis 17.00 Uhr
✓  Schnelle Lieferung!
✓  Einzigartige Produkte!
✓  Viele Zahlungsarten!
✓  Alles auf Lager
✓  Immer verfügbar!